dimarts, 17 de febrer del 2009

Vam emprendre el camí cap a l'indret on la llum enlluerna. Primer, tres dies de viatge en cotxe per arribar a un poble assolellat fins a rebentar. Però allà es van acabar els camins. Els setanta quilòmetres que ens separaven de l'estancia els hem cobert volant en aeroplà.

Font: Witold Gombrowicz, Dietari (1953-1956)

2 comentaris:

  1. Proposo fer una trobada de suport a les tres artistes de la gratuïtat; seria com una trobada on elles no haurien de parlar al públic, només passejarien pel circuit dels plafons amb tota la gent; se la podria anomenar "trobada intercomarcal de tímids": estarien elles, i altres grans tímides i tímids, com ara Francesc Vidal i Montserrat Cortadellas, Gerard Gil, jo mateix, el marxant de les artistes, Antoni Mateu, Andrés Hernández, Maite Puigdollers, Pere Buxó... Qui parlaria? Aquesta és la qüestió. Jo m'ofereixo per a tocar i potser dir algunes paraules sobre la bourelació entre arts plàstiques al carrer i música al carrer, que no és el mateix que bourelació entre arts plàstiques i música (sense el carrer). Bona nit.

    Miquel Àngel Marín.

    ResponElimina
  2. Miquel Àngel, potser arribo una mica tard però la idea em sembla molt bona. Segur que tots aquests tímids ja parlariem, encara que anònimament

    ResponElimina