dilluns, 1 de desembre del 2008

L’experiència de la gratuïtat

Amb els plans urbanístics i viaris, l’espai urbà ha passat a ser entès simplement com un espai residual entre edificis i vies o bé com un espai només per circular-hi.

El discurs de la nostra proposta se centra en la revalorització del lleure i la vida al carrer i en la percepció de l’espai públic com un espai d’experiències personals, col·lectives i d’intercanvi. Perquè és al carrer, com en les pel·lícules, on sempre passen coses.

Cada imatge ens l’hem plantejada com una intervenció virtual en l’espai, modificant-lo i transformant-lo en un espai més obert, viu, dinàmic; en definitiva, més ‘humà’. Aquest és un projecte a sis mans el procés del qual s’ha centrat en el diàleg, posant en comú idees i sensibilitats per construir una sèrie d’imatges que acaben sent un espai de trobada.


5 comentaris:

  1. Ànims, això pinta molt bé.

    maria

    ResponElimina
  2. Sí, ja estem en dansa.
    I com que avui és com una inauguració citaré el benvolgut Guy Debord, que un dia tornant de comprar mandarines i aclaparat per la gentada que va veure amuntegada fent cua per entrar al forn de pa va exclamar: "Les reivindicacions revolucionàries d’una època depenen de la idea que aquesta època es fa de la felicitat. Per tant, la revalorització del lleure no és cap broma. (1954)

    ResponElimina
  3. a barcelona vam organitzar sit-in posant sofas inflables a la plaça catalunya i a la plaça dels angels...la veritat es que imaginar qeu la plaça es el menjador gran de casa teva encara costa de pair...

    ResponElimina
  4. la revalorització del sentit public
    AVALL ELS CENTRES COMERCIALS!!!!!!!
    Cal fer una acció a un espai megaprivat com aquest
    un admirador
    Rotxer

    ResponElimina